Real Estate Made Easy

Un proiect ambițios pe 50.000 mp de teren

Verde, premium, cu poziționare deosebită

Cu o investiție finală totală estimată la 25 mil de euro, proiectul Avangarde by the Lake este cu adevărat ambițios!

Se întinde pe 50.000 mp, proprietatea exclusivă a dezvoltatorului, și cuprinde 95 de vile individuale, un bloc de apartamente, spații comerciale și diverse facilități (plaza, loc de joacă pentru copii, perimetru securizat etc).

Aflat lângă Lacul Pasărea, în Tunari, ansamblul răspunde unei tendințe în creștere în ultimii ani: dorința de a locui la casă, într-un mediu mai curat, la limita confortabilă dintre oraș și natură. Aproape de facilități și servicii, dar într-un cadru verde.

Aceasta este, de asemenea, tipul de adresă care permite dotarea vilelor cu facilități și finisaje extraordinare, încadrate în buget de apartament nou în zona de nord a Bucureștiului.

O diferență de 10 minute cu mașina, un plus uriaș de confort!

399.000 euro + TVA

Vilă verde de 180 mp utili

* în calitate de reprezentant al proprietarului, HABITAT Brokers nu percepe comision pentru cumpărarea unei proprietăți în Avangarde by the Lake.

Click to call

Premium, verde, conectat

Bonus: apusuri pe lac

Prima fază a proiectului Avangarde by the Lake este în dezvoltare. Primele vile sunt deja în curs de finisare.

Cu suprafețe utile de 180 mp, pe o parcelă cu suprafața cuprinsă între 330 mp și 600 mp, vilele sunt concepute a fi confortabile din toate punctele de vedere:

1. Sunt vile individuale pentru un plus de intimitate.

2. Eficiente energetic – sunt dotate cu pompe de căldură, aer condiționat centralizat performant și panouri fotovoltaice de 5kW.

3. Echipate cu piscină sau jacuzzi, sunt o încântare pentru întreaga familie.

4. Finisate interior și exterior cu materiale premium de ultimă generație, te vei bucura de casa ta mulți ani, fără investiții suplimentare.

Fii parte!

Spune-mi unde locuiești ca să-ți spun cine ești. Creăm o comunitate de 95 de familii similare.

* în calitate de reprezentant al proprietarului, HABITAT Brokers nu percepe comision pentru cumpărarea unei proprietati în Avangarde by the Lake.

Click to call

Unde e Avangarde by the Lake?

Compare listings

Comparaţie