• Real Estate Made Easy

Compare Listings

Cine suntem

HABITAT Brokers este un brand românesc creat în 2011 de o echipă de agenți imobiliari care au făcut cunoștință cu acest domeniu cu doi ani înainte de criza economică.

Pentru noi criza a fost bună. Ne-a ajutat să ne conturăm principii și un mod de lucru care să ne diferențieze.

Ne dorim să oferim servicii de calitate, constant.

Toti colegii noștri înțeleg că jobul nostru este în sprijinul clienților, că succesul se obține prin perseverență și că alegerile etice sunt o parte importantă a meseriei noastre.

Avem o viziune modernă asupra domeniului imobiliar.

Real Estate Made Easy

Între adrese, suprafețe și sume, profesioniștii în imobiliare pot uita ce este cel mai important: factorul uman.

Noi înțelegem că bunul imobil este pentru proprietari o sursă importantă de venit, în funcție de care viitorul personal, dar și cel al afacerii, se poate dezvolta în direcția planificată.

În același timp, înțelegem că pentru clienții cumpărători, același bun imobil înseamnă locul în care trăiesc, muncesc, investesc.

Și pentru unii, și pentru ceilalți, dar și pentru noi, în calitate de agenție imobiliară, tranzacționarea bunului imobil este încă un pas în direcția cea bună. Când vindem, închiriem sau cumpărăm un imobil – evoluăm.

Aplicând aceasta teorie complicată, am reusit, de fapt, să simplificăm imobiliarele pentru colaboratorii noștri.

Astfel, cu HABITAT Brokers vânzările imobiliare devin mai rapide, mai sigure și mai eficiente financiar.

Tocmai de aceea, acum când fondatorii HABITAT Brokers au trecut de al 10-lea an de activitate, am simțit că sloganul „Real Estate Made Easy” este cel care poate reduce la esență filozofia noastră de lucru.

Mulțumim clienților noștri

Suntem onorați de încrederea acordată de sute de clienți persoane fizice, de zeci de companii mai mici sau mai mari și de colaboratorii noștri bancari!

 

Au încredere în noi:

BCR – vânzare imobile date în plată, sprijin pentru finanțare.

OTP Bank – vânzare imobile date în plată, sprijin pentru finanțare.

MARFIN BANK – vânzare imobile date în plată, sprijin pentru finanțare.

PIRAEUS BANK – vânzare imobile date în plată, sprijin pentru finanțare.

LIBRA INTERNET BANK – sprijin pentru finanțare.

IMMOFINANZ – negocieri închirieri și vânzări.

LEBĂDA INVESTMENT – consultanță pentru proiecte noi

Promisiunea noastră

Misiunea Habitat Brokers

Să ofere cu promptitudine servicii de reprezentare imobiliară de încredere, care se îmbunătățesc permanent. Să creeze valoare pentru proprietarii, investitorii și utilizatorii bunurilor imobiliare.

Viziunea HABITAT Brokers

HABITAT Brokers urcă constant în topul celor mai bune agenții imobiliare, oferind servicii de reprezentare imobiliară de calitate, cu o atitudine dinamică, orientată către client. HABITAT Brokers poate deveni prima opțiune pentru cei care doresc să tranzacționeze o proprietate.

Valorile HABITAT Brokers

Ne axăm pe nevoile clientului și căutăm să îi oferim întotdeauna ceva în plus. Ne reprezentăm clienții și îi susținem de-a lungul întregii tranzacții. Acționăm mereu conform codului nostru etic. Dezvoltăm cu atenție relații bazate pe încredere și onestitate cu clienții și colaboratorii noștri.

seal-experienta-habitat-plus-10
succes cu habitat brokers
oferte vanzari imobile fara comision

Hai să facem lucrurile mai ușoare!

Beneficiază și tu de experiența noastră.

Ai observat cum profesioniștii întotdeauna fac ca lucrurile să pară foarte simple? La fel este și în imobiliare. Află cum reușim discutând cu unul dintre specialiștii noștri!