Real Estate Made Easy

Apartamente finalizate în nord, la prețuri de sud

București, sectorul 1, cu acces ultrarapid la Centură.

Pentru tine este important să locuiești în nord. Fie pentru că acolo lucrezi dintotdeauna, fie pentru că restul familiei tale e în zonă, chiar și în Otopeni sau în Mogoșoaia sau în Corbeanca, fie pur și simplu pentru că tot ceea ce iubești este în această arie.

De asemenea, ești o fire practică și vrei să îți folosești bugetul în cel mai bun mod cu putință. Ai vrea să poți să cumperi și tu un apartament la sub 900 euro/mp util, așa ca în vestul îndepărtat sau sudul orașului, dar fără să renunți la ideea de a locui în sectorul 1.

Ai vrea, în plus, să ai acces rapid la Centură, DN1 și A3, pentru că tu conduci zilnic și vrei să te miști cât mai liber.

Toate aceste lucruri sunt posibile când locuiești în FeliCity.

Acum, ultimele apartamente noi sunt disponibile prin noi, fără comision, la prețul cel mai mic. Poți alege 2, 3 sau 4 camere.

Sub 900 euro/ mp util

TVA inclus, comision 0%

* în calitate de reprezentant al proprietarului, HABITAT Brokers nu percepe comision pentru cumpărarea unui apartament în FeliCity.

Click to call

Un ansamblu finalizat, locuit peste 85%

Ai vecini, faci parte din comunitate.

FeliCity cuprinde 324 de apartamente noi, organizate în imobile moderne, cu regim redus de înălțime. Din acestea, aproximativ 85% sunt locuite. Printre facilitățile ansamblului enumerăm: spații verzi, loc de joacă și terenuri de sport. Locuri de parcare supraterane și subterane sunt suficiente, și pentru locatari și pentru vizitatori. Accesul în ansamblu este supravegheat, pentru maximă siguranță.

FeliCity, spre deosebire de ansamblurile din vest sau sud, este un complex rezidențial aerisit, cu drumuri suficient de largi și o distanță potrivită între imobile. Astfel te poți bucura de intimitate, lumină și de aerul proaspăt ce vine dinspre pădurea din apropiere.

Ultimele apartamente noi disponibile au prețuri cuprinse între:

  • 2 camere, suprafețe utile totale (interior + balcon) de la 83 mp la 116 mp, prețuri de la 65.860 la 82.614 euro + TVA
  • 3 camere, suprafețe utile totale (interior + balcon) de la 97 mp la 128 mp, prețuri de la 73.164 la 114.304 euro + TVA
  • 4 camere, suprafețe utile totale (interior + balcon) de la 106 mp la 125 mp,  prețuri de la 87.237 la 103.278 euro + TVA

Dintre acestea, unele apartamente au și grădină inclusă în preț.

Referitor la condițiile de achiziție, menționăm că majoritatea locuințelor se încadrează la TVA de 5% și că sunt potrivite pentru a fi cumpărate cu Prima Casă sau alt tip de credit ipotecar. Te putem ajuta să obții finanțare!

ACUM!

Cea mai bună ofertă în FeliCity.

* în calitate de reprezentant al proprietarului, HABITAT Brokers nu percepe comision pentru cumpărarea unui apartament în acest imobil.

Click to call

Unde e FeliCity

Preferi să închiriezi un apartament în FeliCity?

Avem în administrare și apartamente cu 2 și 3 camere pentru închiriere.

Compare listings

Comparaţie