• Real Estate Made Easy

Compare Listings

Doar un cuvânt? Experiență

De la dezvoltatori cu experiență, pentru cumpărători cu experiență

Iubim Grand Park Pipera Residence! Ne-au plăcut mult proiectele lor din Cluj si ne bucurăm să lucrăm împreună lângă casă, la București, în Pipera.

Cele 3 imobile tip boutique de apartamente moderne cu 2, 3 și 4 camere, care alcătuiesc ansamblul Grand Park Pipera Residence sunt în curs de finalizare și vor fi gata de predare în prima jumătate a anului 2021.

Noi, HABITAT Brokers, promovăm acest proiect cu tagline-ul „Wellness la tine acasă” deoarece, pe lângă o adresă bună, siguranță și un mediu premium, acest complex rezidential îți oferă și posibilitatea să atingi bunăstarea fizică prin facilitățile pe care le oferă exclusiv locatarilor: piscină interioară, sală de fitness și saună finlandeză.

Apelează-ne sau scrie-ne și lasă-ne să te invităm la o vizită live sau online a acestui ansamblu, să vezi de ce suntem așa de încântați!

HABITAT Brokers oferă servicii de reprezentare imobiliară investitorului, cu 0% comision la cumpărare. Cunoaștem detaliile tehnice, avantajele și dezavantajele și suntem gata să le analizăm împreună.

Discount special 10%

Oferta decembrie 2020

Locuințe impecabile

Optimizate pentru tine

Cu două variante de livrare: semi-finisat și la cheie, cu finisaje premium, apartamentele din Grand Park Pipera Residence sunt gândite să ofere emoția unui nou început perfect: într-un spațiu optimizat, gândit în detaliu de arhitecți cu experiență, dar să îți și permită să fii creativ în ceea ce privește amenajarea. De reținut: sunt disponibile mai multe propuneri de compartimentare din fiecare tip de apartament, cu 2, 3 sau 4 camere!

Tocmai datorită acestor aspecte, noi credem că acest proiect se adresează cumpărătorilor care știu bine deja ce vor, care au acumulat experiență de căutare, de locuire, de investiții, și au standarde ridicate, dar realiste.

Click to call

Grand Park Pipera Residence

Click pe hartă pentru traseu!