• Real Estate Made Easy

Compare Listings

Siguranță și finisaje prețioase

Ușor accesibil din zona de birouri Pipera

Unul dintre cele mai apreciate ansambluri rezidențiale din zona Pipera – OMW – Mercedes, Perla Residence, a fost finalizat în acest an, cu ultima fază, North Lake Perla. Din totalul de 40 noi apartamente, sub 20 mai sunt acum disponibile pentru mutare imediată. Tocmai la timp ca să ai motive să te bucuri de un Crăciun acasă.

Un exemplu de oază de serenitate, prin localizarea pe malul lacului Pipera, dar și prin arhitectură (blocuri cu regim redus de înălțime, linii clasice, minimaliste, cu o curte interioară) și organizare (pază, curățenie desăvârșită), Perla Residence oferă locuințe cu un grad ridicat de confort și siguranță, cu 1, 2, 3 și 4 camere.

Apelează-ne sau scrie-ne și lasă-ne să te invităm la o vizită live sau online a acestui ansamblu, să vezi de ce a fost atât de apreciat de-a lungul anilor!

HABITAT Brokers oferă servicii de reprezentare imobiliară investitorului, cu 0% comision la cumpărare. Cunoaștem istoricul proiectului, detaliile tehnice, avantajele și dezavantajele și suntem gata să le analizăm împreună.

Oferta lunii! 2 camere, grădină, parcare subterană

93.450 € preț complet

valabil în noiembrie pentru apartamentul de 2 camere de la parter, tip G, redus de la 115.000 € preț întreg.

Click to call

Locuințe gata de mutare

Ultimele apartamente, prețuri PROMO

Perla Residence – North Lake Perla oferă în acest moment apartamente în Pipera, cu 1, 2, 3 și 4 camere, cu suprafețe confortabile. Toate apartamentele au terase, unele apartamente au și grădini. Mai sunt disponibile și locuințe cu vedere către lac.

Suprafața utilă totală, de la 50 mp la 208 mp, poate fi completată cu spații de depozitare. Locuri de parcare în subteran, de diferite dimensiuni, sunt disponibile, opțional.

Finisajele apartamentelor finalizate în acest an sunt, spunem noi, prețioase, fără să fie ostentative.

Totul, de la placajele porțelanate de la Florim (un brand exclusivist din Italia, folosit în general în amenajările super-premium), la parchetul triplustratificat de cea mai bună calitate (cu plăci late, montat flotant, pentru o intretinere ușoară ulterioară), la obiectele sanitare Laufen sau chiuvetele executate pe comandă, a fost ales de dezvoltator cu cea mai mare atenție.

2 c, 71 mp - 89.900 €

*redus de la 91.992 € + TVA

3 c, 114 mp,110 mp gradina - 139.900 €

*redus de la 149.257 € + TVA

4 c, 174 mp - 239.900 €

*redus de la 250.000 € + TVA

Acum cea mai bună ofertă

Vezi toate prețurile și oferta EXTRA PROMO

Click to call

Unde e Perla Residence

Click pe hartă pentru traseu!