• Real Estate Made Easy

Compare Listings

Siguranță și finisaje prețioase

Ușor accesibil din zona de birouri Pipera

Unul dintre cele mai apreciate ansambluri rezidențiale din zona Pipera – OMW – Mercedes, Perla Residence, a fost finalizat în 2020, cu ultima fază, North Lake Perla. Din totalul de 40 apartamente nou finalizate, sub 15 mai sunt acum disponibile. Profită de începutul 2021, ca să marchezi și tu un nou început!

Un exemplu de oază de serenitate, prin localizarea pe malul lacului Pipera, dar și prin arhitectură (blocuri cu regim redus de înălțime, linii clasice, minimaliste, cu o curte interioară) și organizare (pază, curățenie desăvârșită), Perla Residence oferă locuințe cu un grad ridicat de confort și siguranță, cu 1, 2, 3 și 4 camere, unele apartamente cu grădină proprie.

Apelează-ne sau scrie-ne și lasă-ne să te invităm la o vizită live sau online a acestui ansamblu, să vezi de ce a fost atât de apreciat de-a lungul anilor!

HABITAT Brokers oferă servicii de reprezentare imobiliară investitorului, cu 0% comision la cumpărare. Cunoaștem istoricul proiectului, detaliile tehnice, avantajele și dezavantajele și suntem gata să le analizăm împreună. Verifică mai jos promoția lunii!

TVA de 19%? Achiți doar 12%!

Oferta lunii februarie

* pentru apartamentele cu 3&4 camere, cu preț fără TVA de peste 450.000 lei. Exemplu: la 100.000 euro, plătești preț final 112.000 euro, în loc de 119.000 euro. Noi te susținem cu 7%.

Click to call

Locuințe gata de mutare

Ultimele apartamente, prețuri PROMO

Perla Residence – North Lake Perla oferă în acest moment apartamente în Pipera, cu 1, 2, 3 și 4 camere, cu suprafețe confortabile. Toate apartamentele au terase, unele apartamente au și grădini. Mai sunt disponibile și locuințe cu vedere către lac.

Suprafața utilă totală, de la 50 mp la 208 mp, poate fi completată cu spații de depozitare. Locuri de parcare în subteran, de diferite dimensiuni, sunt disponibile, opțional.

Finisajele apartamentelor finalizate în acest an sunt, spunem noi, prețioase, fără să fie ostentative.

Totul, de la placajele porțelanate de la Florim (un brand exclusivist din Italia, folosit în general în amenajările super-premium), la parchetul triplustratificat de cea mai bună calitate (cu plăci late, montat flotant, pentru o intretinere ușoară ulterioară), la obiectele sanitare Laufen sau chiuvetele executate pe comandă, a fost ales de dezvoltator cu cea mai mare atenție.

2 c, 66 mp - 90.000 €

*redus de la 94.440 € + TVA

3 c, 114 mp,100 mp gradina - 143.500 €

*redus de la 149.257 € + TVA

4 c, 174 mp - 239.900 €

*redus de la 250.000 € + TVA

Acum cea mai bună ofertă

Vezi toate prețurile și oferta specială

Click to call

Unde e Perla Residence

Click pe hartă pentru traseu!