• Real Estate Made Easy

Compare Listings

Facilități premium la prețuri mici

Piscină de 200 mp, loc de joacă, zonă de relaxare

NorthLight Residence, ansamblu cu apartamente cu 2, 3 și 4 camere, din zona de nord-est a Bucureștiului, din Ștefăneștii de Jos, combină localizarea într-un cadru natural plăcut cu facilități deosebite, echilibrând astfel distanța față de centru: o piscină cu suprafață generoasă, spații verzi și loc de joacă pentru copii.

Ce este imposibil în mijlocul orașului devine posibil aici, pe malul râului Pasărea – lacul Crețuleasca, pe cei 13.000 mp de teren ai dezvoltării. Ne referim la starea de relaxare pe care doar apropierea de natură o poate crea.

Desigur, te ajută să fii relaxat și faptul că poți avea toate aceste lucruri la prețuri începând cu 1.265 euro + TVA/ mp util.

Dacă drumurile tale zilnice au legătură cu nordul orașului și împrejurimi, dacă lucrezi de acasă sau în zonele de birouri Floreasca – Pipera – Băneasa, te invităm să vezi acest proiect care înscrie puncte la capitolul „acces ușor” prin amplasarea în apropiere de ieșirea de pe A3 pe Centură. Pe testate, la ora 18:00, plecând de pe Dimitrie Pompeiu, poți fi acasă, în NorthLight Residence, în 20 de minute pe A3. Ca repere, NorthLight Residence se află lângă Cosmopolis și A3, chiar pe malul lacului din zonă.

HABITAT Brokers a fost parte din acest proiect încă de la fundație. Oferim servicii de reprezentare imobiliară investitorului, cu 0% comision la cumpărare. Cunoaștem istoricul, detaliile tehnice, avantajele și dezavantajele și suntem gata să le discutăm deschis pe fiecare!

De la 1.265 euro + TVA/ mp UTIL

comision 0%

* HABITAT Brokers nu percepe comision pentru cumpărarea unui apartament în NorthLight Residence.

Click to call

Un ansamblu finalizat peste 85%

Un preț mai bun în această fază

NorthLight Residence cuprinde 110 apartamente noi, organizate în 5  imobile cu arhitectură clasică, timeless, cu regim redus de înălțime. Proiectul este aproape finalizat, apartamentele sunt întabulate; lucrările rămase se rezumă în special la peisagistică, piscină, finisaje de detaliu la interior și exterior.  Apartamentele se pot vinde împreună cu locuri de parcare și spații de depozitare.

NorthLight Residence, spre deosebire de ansamblurile din vest sau sud cu prețuri similare, este un complex rezidențial aerisit, cu alei pietonale, acces suficient de lat pentru autoturisme și o distanță potrivită între imobile. Astfel te poți bucura de intimitate și lumină.

Apartamentele disponibile sunt cu 2 și 3 camere, unele au grădină. La etajele superioare există penthouse-uri tip duplex cu 3 sau cu 4 camere și terase generoase. Aproximativ jumătate au vedere către lac.

Nouă, celor de la HABITAT Brokers, ne place mult faptul că aproape toate apartamentele au minim 2 băi, inclusiv cele de 2 camere. Unele dintre apartamentele de 3 camere și toate duplexurile de 4 camere au 3 băi. Ne mai place și faptul că aici găsim suprafețe un pic mai mari decât construcțiile pentru bugete mici și medii. De exemplu, cel mai mic apartament de 2 camere are 54 mp utili + 12 mp de terasă, iar cel mai mic de 3 camere are 68 mp utili + 17 mp de terasă.

Referitor la condițiile de achiziție, menționăm că te putem ajuta să obții orice tip de credit ipotecar!

Vezi aici prețurile de listă, maxime. Pentru prețurile curente, te invităm să ne contactezi – periodic au loc promoții și oferte speciale.

ACUM!

Cea mai bună ofertă în NorthLight Residence

* HABITAT Brokers nu percepe comision pentru cumpărarea unui apartament în acest imobil.

Click to call

Unde e NorthLight Residence