• Real Estate Made Easy

Compare Listings

Vile finalizate în ansamblu boutique

Spațiu optimizat, componente de calitate

Pentru tine este important să locuiești în nord. Fie pentru că acolo lucrezi dintotdeauna, fie pentru că restul familiei tale e în zonă, fie pur și simplu pentru că tot ceea ce iubești este în această arie.

Dar, după experiența ultimului an, ai prefera să locuiești într-o casă, nu la bloc. Să te bucuri de aer oricând vrei tu, să nu auzi vecinul vorbind pe Zoom, să lași copilul să se joace în iarbă.

Ai mai vrea și să te uiți în jur când stai pe canapea și să simți că nu e nevoie să repari nimic. Că nu e nevoie de renovare, că totul e impecabil, fix așa cum trebuie.

Toate aceste lucruri sunt posibile când locuiești în Pipera Gardens.

Acum, vilele finalizate din ansamblu sunt disponibile, prin HABITAT Brokers, fără comision, la prețul cel mai mic. Poți alege 5 sau 6 camere. Da! Poți avea și home office, și dormitor, și camere suficiente pentru toți cei dragi.

Preț de apartament premium

pentru o vila premium

* în calitate de reprezentant al proprietarului, HABITAT Brokers nu percepe comision pentru cumpărarea unei vile în Pipera Gardens.

Click to call

Pentru familii ce trăiesc în armonie

Magia stă în spațiul individual

Pipera Gardens cuprinde 36 de vile noi, individuale (fără pereți comuni), organizate în module de câte 4. Vilele au 5 sau 6 camere spațioase și aprox. 150 mp de curte. Accesul în ansamblu este privat, pentru maximă siguranță.

Pipera Gardens are în ADN o preocupare pentru materiale de calitate, durabile în timp și spații optimizate. Tocmai de aceea, putem să îți oferim atât de mult pentru destul de puțin! La preț de apartament premium cu 4 camere, o vilă aici îți asigură libertatea și intimitatea pe care ți le dorești, mai mult spațiu pentru familia ta și cel puțin aceeași calitate a construcției și a finisajelor.

Toate vilele au etajul 2 gândit pentru acei membrii ai familiei care au nevoie de un spațiu separat cu dormitor, dressing, baie și cameră de zi secundară/ hobby room/ home office. La etajul 1 sunt 2 sau 3 dormitoare, 2 băi și dressing. Parterul este destinat întregii familii, cu zonă de zi cu baie, bucătărie și cameră pentru depozitare. Sufrageria se poate extinde pe terasa anexată prin deschiderea ferestrelor top-to-floor. Astfel, vilele pot fi locuite de mai multe generații, în armonie. Căci magia stă în spațiul confortabil ce îi revine fiecărui locatar.

Locuințele vin cu bucătărie mobilată și utilată. Opțional, te putem ajuta să achiziționezi o vilă mobilată complet sau cu servicii de design de interior (imaginile atasate sunt foto reale). Și dacă ai nevoie de ajutor în plus, află că te putem sprijini să obții finanțare!

ACUM!

Obține o extra reducere în Pipera Gardens

Vile de la 245.000 euro + TVA, preț redus de la 283.000 euro + TVA. Obține o extra reducere de 10.000 euro programând vizionarea în această lună!

Click to call

Unde e Pipera Gardens

Dorești să cumperi o locuință în zona Pipera?

Avem în administrare în vederea vânzării locuințe cu 2, 3 și 4+ camere, toate cu 0 Comision!