• Real Estate Made Easy

Compare Listings

Facilități de lux la prețuri mici

Piscină de 280 mp, loc de joacă, zonă de relaxare

Acest nou ansamblu cu apartamente cu 2, 3 și 4 camere, din zona de nord-est a Bucureștiului, din Ștefăneștii de Jos, combină localizarea într-un cadru natural plăcut cu facilități deosebite, echilibrând astfel distanța față de centru. Dintre facilități menționăm amenajarea unei zone de relaxare ce include o piscină cu suprafață generoasă, spații verzi și loc de joacă pentru copii, existența unui microbuz pentru transport până la metrou Pipera și perimetrul securizat.

Ce este imposibil în mijlocul orașului devine posibil aici, pe malul lacului Crețuleasca, pe cei 13.000 mp de teren ai dezvoltării. Ne referim la starea de relaxare pe care doar deconectarea de la oraș și conectarea la natură o poate crea.

Desigur, te ajută să fii relaxat și faptul că poți avea toate aceste lucruri la prețuri începând cu 630 euro inclusiv TVA/ mp construit.

Dacă drumurile tale zilnice au legătură cu nordul orașului și împrejurimi sau dacă lucrezi în zonele de birouri Floreasca – Pipera – Băneasa, te invităm să vezi acest proiect care înscrie puncte la capitolul „acces ușor” prin amplasarea în apropiere de ieșirea de pe A3 pe Centură. Pe testate, la ora 18:00, plecând de pe Dimitrie Pompeiu, poți fi acasă, în Swiss Lake Residence, în 20 de minute pe A3. Ca repere, Swiss Lake Residence se află lângă Cosmopolis și A3, chiar pe malul lacului din zonă.

De la 630 euro/ mp construit

TVA inclus, comision 0%

* în calitate de reprezentant al proprietarului, HABITAT Brokers nu percepe comision pentru cumpărarea unui apartament în Swiss Lake Residence.

Click to call

Un ansamblu finalizat peste 80%

Un preț mai bun în această fază

Swiss Lake Residence cuprinde 110 apartamente noi, organizate în 5  imobile moderne, cu regim redus de înălțime. Proiectul va fi gata în acest an (2019).  Apartamentele se pot vinde împreună cu locuri de parcare și spații de depozitare.

Swiss Lake Residence, spre deosebire de ansamblurile din vest sau sud, este un complex rezidențial aerisit, cu alei pietonale, acces suficient de lat pentru autoturisme și o distanță potrivită între imobile. Astfel te poți bucura de intimitate și lumină.

Apartamentele disponibile sunt cu 2 și 3 camere, unele au grădină. La etajele superioare există penthouse-uri tip duplex cu 3 sau cu 4 camere și terase generoase. Aproximativ jumătate au vedere către lac.

Nouă, celor de la HABITAT Brokers, ne place mult faptul că toate apartamentele au minim 2 băi, inclusiv cele de 2 camere. Unele dintre apartamentele de 3 camere și toate duplexurile de 4 camere au 3 băi. Ne mai place și faptul că aici găsim suprafețe un pic mai mari decât construcțiile pentru bugete mici și medii. De exemplu, cel mai mic apartament de 2 camere are 54 mp utili + 12 mp de terasă.

Referitor la condițiile de achiziție, menționăm că majoritatea locuințelor se încadrează la TVA de 5% și că sunt potrivite pentru a fi cumpărate cu Prima Casă sau alt tip de credit ipotecar. Te putem ajuta să obții finanțare!

Pentru prețurile curente, te invităm să ne contactezi – periodic au loc promoții și oferte speciale. În plus, în prezent, toate apartamentele au un discount de 5% aferent fazei de proiect. Lista de prețuri maxime, la care se aplică reducerile este AICI.

ACUM!

Cea mai bună ofertă în Swiss Lake Residence

* în calitate de reprezentant al proprietarului, HABITAT Brokers nu percepe comision pentru cumpărarea unui apartament în acest imobil.

Click to call

Unde e Swiss Lake Residence?