• Real Estate Made Easy

Compare Listings

Obișnuim să grupăm serviciile pe care agenția noastră imobiliară le oferă în trei categorii: pentru proprietari (vânzări imobile), pentru investitori și pentru dezvoltatori.

Încercăm să oferim clienților noștri o gamă completă de servicii, astfel încât să le facem viața mai ușoară, conform sloganului HABITAT Brokers: Real Estate Made Easy.

Citește mai jos cum te putem ajuta!

Consultanță în vederea vânzării de imobile

Te ajutăm să îți vinzi proprietățile în siguranță, cu un minim de efort din partea ta, la cel mai bun preț posibil.

Serviciile noastre includ: pregătirea actelor (inclusiv certificat energetic), evaluarea, pregătirea estetică a imobilul, promovarea proprietății pe cele mai potrivite canale pentru ajunge rapid la publicul țintă, organizarea vizionărilor, prezentarea imobilului într-un mod profesionist, managementul leadurilor (preluarea apelurilor telefonice/ email-uri/ pregătiri oferte etc).

Avem trei variante de colaborare: reprezentare exclusivă, reprezentare și intermediere.

Programează o întâlnire și aflăm împreună care este cea mai potrivită variantă pentru tine.

Consultanță pentru investitori

Transformăm imobilele în afaceri profitabile.

Fie că dorești să îți asiguri un venit minim constant investind într-un apartament de închiriat sau că te gândești la un business mai mare, noi te putem ajuta. Avem experiență în acest domeniu, creăm constant valoare pentru clienții noștri.

Suntem pregătiți să îți dăm sfaturile de care ai nevoie, așa că să trecem la treabă!

Consultanță pentru dezvoltatorii

Experiența de vânzare a sute de imobile și discuțiile cu mii de clienți potențiali ne-au ajutat să ne facem o imagine clară asupra a ceea ce își doresc azi clienții cumpărători, dar mai ales putem anticipa tendința următoarei perioade.

Dacă ești implicat într-un proiect și ți-ai dat seama că ai nevoie de ajutor, poți beneficia de toată gama de servicii dedicate dezvoltatorilor sau putem crea un pachet personalizat:

 

Surse externe – Echipă de vânzări

O echipă de vânzări talentată, orientată către client, plătită pe baza performanțelor, care susține povestea brandului pe care îl reprezintă și îți oferă în permanență feedback important pentru activitățile de marketing. Fără costuri salariale fixe, pentru un control financiar optim. Sună bine, da?

 

Marketing și Branding

Branding nu e doar „logo”. E modul în care un produs poate deveni o poveste de succes.

Nimeni nu cumpără doar un apartament sau o casă. Cumpără o speranță de mai bine, fie că e vorba despre o locuință proprie sau de o investiție. Nouă ne place să creăm povești, să găsim nume potrivite pentru ele, să le aducem la realitate și să creăm comunități.

Marketing înseamnă mai mult de a publica un anunț pe un site de specialitate.

Suntem pregătiți să colaborăm cu tine pentru a pune la punct un proiect dezirabil, conform cerințelor pieței. Apoi să creăm campanii adaptate targetului și produsului, care pot include inclusiv evenimente offline, participări la târgurile de profil și social media.

 

Servicii de arhitectură și urbanism

Prin partenerii noștri arhitecți experimentați, îți oferim tot ce ai nevoie pentru a-ți pregăti terenul de construit – de la proiect la autorizație.

 

 Consultanță în vederea obținerii de finanțare

Lucrăm cu principalele bănci care oferă finanțare. Îți punem conexiunile noastre la dispoziție.

Design de interior, reamenajări, finisări

Fie că te gândești să vinzi un imobil sau că tocmai ai achiziționat unul, e posibil să ai nevoie de reamenajarea lui.

Anual renovăm, cu ajutorul partenerilor noștri, peste 30 de proprietăți, de la clădiri vechi de birouri, la vile sau apartamente destinate închirierii pe termen lung sau în regim hotelier.

Echipa cu care colaborăm este formată din arhitect, designer de interior, inginer constructor, inginer de instalații, zugravi și meșteri pricepuți și manager de proiect.

În funcție de cât de mult îți dorești, te poți implica complet, parțial sau deloc în proiectul de reamenajare. Da, chiar poți să vii la final și să îți găsești proprietatea gata, inclusiv cu veselă în dulap și așternut pe pat.

icon-intelegere-habitat-brokers
icon-marketing-habitat-brokers
icon-khnow-how-habitat

Descoperim împreună cum te putem ajuta!

Comunicăm, stabilim obiective, ducem colaborarea la bun sfârșit.

Ai observat cum profesioniștii întotdeauna fac ca lucrurile să pară foarte simple? La fel este și în imobiliare. Află cum reușim discutând cu unul dintre specialiștii noștri!