Real Estate Made Easy

Acasă, ca în vacanță

Primul ansamblu cu acces navigabil la Lacul Snagov

Delta Snagov este primul „sat” privat cu marină proprie, rampă de lansare la apă pentru bărci și skijet-uri din București – Ilfov și cea mai bună arie sistematizată pentru dezvoltare de case de pe lacul Snagov. Ansamblul rezidențial se dezvoltă într-un cadru natural deosebit, în intravilanul Izvorani, chiar pe malul lacului Snagov.

Aici sunt disponibili peste 50.000 mp de teren pentru dezvoltarea unei comunități noi, unită de dorința de a trăi aproape de natura, într-un mediu civilizat.

În Delta Snagov sunt disponibile loturi de teren cu prețuri stabilite în funcție de poziția în ansamblu, flexibile în funcție de nevoile tale. Vânzările au debutat în 2020. Acum suntem la al patrulea modul.

Casele se pot construi în regie proprie. Dezvoltatorul asigură suport pentru obținerea autorizației de construire și a tuturor celor necesare pentru ca această investiție a ta să fie cât mai lipsită de griji.

Toți locatarii din ansamblu pot beneficia de apropierea lacului și pot utiliza marina/ rampa de lansare la apă pentru ambarcațiuni.

55 euro - 160 euro/ mp teren + TVA

Proiectul a ajuns la modulul 4!

* în calitate de reprezentant al proprietarului, HABITAT Brokers nu percepe comision pentru cumpărarea unei proprietati în Delta Snagov.

Click to call

Al patrulea modul, primele case finalizate

Fii parte din comunitate!

Dezvoltatorul a pregătit zona pentru dezvoltare timp de 2 ani inainte să debuteze vânzările de loturi de teren, în primăvara 2020.

A dragat, a amenajat malul lacului, a finalizat apărarea de mal și marina pentru faza 1. S-au tras deja primele utilități: gaze și electricitate. Urmează să se realizeze și racordarea la canalizare și apă, în colaborare cu Primăria locală.

Primele case deja au început să își facă apariția, fiecare având puț și ministație de epurare proprie, momentan.

În acest moment mai sunt diponibile câteva loturi în faza 2, modul cu perimetru privat, și în faza 4, în curs de sistematizare, modul cu drumuri publice.

ACUM!

E momentul să alegi să trăiești aproape de natură.

* în calitate de reprezentant al proprietarului, HABITAT Brokers nu percepe comision pentru cumpărarea unui lot de teren sau a unei case în acest ansamblu.

Click to call

Unde e Delta Snagov?

Compare listings

Comparaţie