Real Estate Made Easy

Townhouse cu preț și localizare convenabile!

Lângă lac cu parc amenajat pe mal, acces rapid spre orice sector

Micul și cochetul ansamblu de vile înșiruite Lac de Nuferi 16 este convenabil amplasat pe strada cu același nume, la numărul 16, în Chitila, chiar la granița cu Mogoșoaia.

În imediata apropiere se află un nou parc amenajat pe malul lacului Chitila. Accesul către orice sector al Bucureștiului e rapid pe Centura București. Spre centru – noi azi, 29.06.2023, am făcut 25 de minute la orele prânzului până la Piața Universității. Zona de agrement din jurul Palatului Mogoșoaia e la 4 minute cu mașina. Școli, grădinițe, magazine – toate sunt relativ aproape.

199.200 euro + TVA

Vilă nouă la preț de apartament

* în calitate de reprezentant al proprietarului, HABITAT Brokers nu percepe comision pentru cumpărarea unei proprietati în Lac de Nuferi 16.

Click to call

Confort 360°

Te muți în curând!

Lac de Nuferi 16 e confortabil din orice unghi ai privi lucrurile!

  1. Dezvoltatorul a decis să construiască totul concomitent, nu pe faze, pentru a oferi liniște viitorilor locatari încă de la început.
  2. Locuințele sunt compartimentate în 4 camere, cu 3 dormitoare plus mansarda open-space pentru a avea libertatea de a-ți satisface orice altă nevoie de spațiu. La cei cca 150 mp utili, credem că acestea pot fi descrise ca „generoase” fară exagerare!
  3. Finisajele și dotările contractate sunt din gama superioară, de la producători de top consacrați (Porta Doors/Pinum, Salamander, Bticino, Buderus, Grohe). Un plus de confort se asigură prin dotarea cu panouri fotovoltaice.
  4. Perimetrul este securizat, creând toate premisele pentru o comunitate agreabilă.
  5. Arhitectural, ansamblul de vile este în acord cu tendințele actuale, iar materialele de construcție sunt de calitate. Astfel te bucuri de casa ta mult timp de acum încolo!

E momentul pentru upgrade

Alege să treci la townhouse!

* în calitate de reprezentant al proprietarului, HABITAT Brokers nu percepe comision pentru cumpărarea unei proprietati în Lac de Nuferi 16.

Click to call

Unde e Lac de Nuferi 16?

Compare listings

Comparaţie