Real Estate Made Easy

Avangarde by the Lake are un nou logo, puternic, conectat cu natura

logo Avangarde by the Lake

Avangarde, unul dintre cei mai puternici dezvoltatori rezidențiali din România, cu peste 6.000 de unități livrate în zona de vest a Bucureștiului, a lansat un nou logo pentru proiectul Avangarde by the Lake, din dorința de a fi mai aproape de clienții săi și de a corespunde cerințelor acestora.
„Suntem foarte mândri să prezentăm noul logo al Avangarde by the Lake, care reprezintă un pas important în evoluția proiectului și a companiei noastre”, declară dezvoltatorul.

Avangarde este o companie de dezvoltare imobiliară de succes, cu o istorie bogată în proiecte rezidențiale de calitate în Ploiești, Constanța și Brașov. Acum, Avangarde își extinde prezența în zona de nord a Capitalei cu un nou proiect premium numit Avangarde by the Lake, care va aduce un stil de viață exclusivist și modern locuitorilor din această zonă.
Logo-ul nou pentru proiectul Avangarde by the Lake este un simbol puternic al excelenței și calității, iar designul său inovator îi va impresiona cu siguranță pe potențialii cumpărători. Logo-ul reprezintă un lac stilizat într-un stil modern și elegant, care sugerează liniștea și confortul pe care le veți găsi în vilele și apartamentele Avangarde by the Lake. Fontul ales pentru logo transmite încrederea și profesionalismul care definesc compania, iar culorile subtile de albastru și gri completează perfect imaginea de lux și eleganță a proiectului.
Avangarde by the Lake își propune să respecte însuși cadrul natural în care se dezvoltă. Oferind maxim confort și o calitate superioară a vieții, Avangarde by the Lake include în logo-ul său numele proiectului și un element vizual care sugerează locația, stilul arhitectural și conceptul general al proiectului.

Avangarde by the Lake este un proiect exclusivist situat într-o locație privilegiată din zona de nord a Bucureștiului, în apropierea unui lac natural. Acesta cuprinde 95 de vile cu grădină și piscină individuală, care oferă intimitate și confort, precum și un bloc cu 42 de apartamente de lux, ideale pentru cei care doresc să trăiască în mijlocul unui cadru natural spectaculos. În plus, proiectul Avangarde by the Lake oferă o gamă largă de facilități și servicii exclusiviste, printre care se numără restaurante, spații de joacă pentru copii, zone verzi și alei pietonale.
Avangarde by the Lake este mai mult decât un proiect imobiliar premium, amplasat în mijlocul naturii. Acesta este o stare de spirit, o experiență, un mod superior de a trăi viața, zi de zi.

În același timp, Avangarde by the Lake este un proiect rezidențial care își asumă angajamentul de a proteja mediul înconjurător prin respectarea cadrului natural în care este dezvoltat. În acest sens, vilele din cadrul proiectului sunt dotate cu tehnologii inovatoare, cum ar fi panouri fotovoltaice pentru producerea de energie verde și pompe de căldură eficiente, care reduc impactul negativ asupra mediului și îmbunătățesc eficiența energetică a clădirilor.
Stilul vizual nu este doar despre recunoaștere, ci și despre frumusețe. Și cu toții iubim cu adevărat lucrurile frumoase. Prin urmare, un logo elegant și original este un plus semnificativ în drumul spre succes, iar Avangarde by the Lake a lansat cu succes un nou logo puternic, conectat cu natura. Dacă vreți să vă convingeți, accesați site-ul oficial al dezvoltatorului rezidențial din București Avangarde by the Lake.

Compare listings

Comparaţie