Real Estate Made Easy

Proiect rezidențial de 25 milioane de euro în zona de nord a Capitalei de la Avangarde

Ne bucurăm să anunțăm colaborarea cu unul dintre cei mai puternici dezvoltatori rezidențiali din București, Avangarde – peste 6.000 de unități livrate în zona de vest a orașului, plus alte proiecte rezidențiale finalizate și în Ploiești, Constanța și Brașov.

Pentru prima dată, Avangarde pătrunde în zona de nord a Capitalei unde dezvoltă un proiect premium, Avangarde by the Lake, pe un teren de 50.000 mp achiziționat la începutul anului 2022.

Anul trecut am avut ocazia să participăm la ședințele dedicate dezvoltării conceptului general și suntem încrezători că acesta este unul dintre cele mai impresionante proiecte din zonă.

Noul ansamblu rezidențial, situat lângă Lacul Pasărea, în Tunari, răspunde unei tendințe în creștere în ultimii ani: dorința de a locui într-un mediu mai curat, la limita confortabilă dintre oraș și natură. Aproape de facilități și servicii, dar într-un cadru verde.

Avangarde by the Lake cuprinde 95 de vile cu grădină și piscină individuală, un bloc cu 42 de apartamente, restaurante, spații de joacă, zone verzi comune și alei pietonale generoase.

Construcția a început în 2022, iar primele 6 vile sunt în curs de finalizare.

Respectând modelul locuințelor deja livrate de Avangarde, finisajele prevăzute sunt premium. Nu este uitat niciun detaliu: ușile, tâmplăria ferestrelor, parchetul triplu stratificat, gresia şi faianţa, alături de obiectele sanitare şi accesoriile de baie sunt alese de la producători de top pentru un maxim de confort și o calitate superioară a vieții.

De asemenea, Avangarde by the Lake își propune să respecte însuși cadrul natural în care se dezvoltă. Vilele sunt prevăzute cu panouri fotovoltaice pentru a produce energie verde și cu pompe de căldură eficiente.

În parteneriat cu noi, Habitat Brokers, agent exclusiv, vânzările primelor unități din noul proiect sunt planificate a debuta odată cu finalizarea modulului 1, respectiv primele 9 vile.

Interesat de acest proiect? Scrie-ne și vom reveni cu info pe măsură ce ne apropiem de ziua lansării!

Compare listings

Comparaţie