Real Estate Made Easy

Apartamentele noi din București, mai scumpe cu 5.1%

apartamente noi Perla

Indicele Imobiliare.ro a fost recent actualizat cu datele lunii mai 2022 care indică o continuare a trendului crescător al prețului pe metru pătrat pentru apartamentele din România.

La nivel național, creșterea medie din mai – comparat cu aprilie – a fost de 2.6% și se situează la 44 euro/ metru pătrat.

Apartamentele din București au avut creștere și mai ridicată, de 3.3%, iar costul mediu pe metru pătrat este de 55 euro. Sunt diferențe între locuințele noi și vechi. Cele noi s-au scumpit cu 5.1%, iar costul mediu al unui metru pătrat este de 93 euro, pe când cele vechi au avut o creștere mai redusă de 0.7%.

Cele mai scumpe sunt apartamentele noi de 3 camere unde costul mediu pe metru pătrat este de 130 euro faţă de luna 4/ 2022, creșterea fiind semnificativă: +7,1%.

Indicele imobiliare.ro prezintă evoluţia preţurilor la apartamente din oraşul în care locuiți. Puteţi afla care este valoarea cerută de proprietari pentru principalele tipuri de apartamente, dar şi variaţiile înregistrate faţă de săptămâna/ luna precedentă sau aceeaşi perioadă a anului trecut.

Habitat Brokers vă informează constant despre evoluția pieței imobiliare pentru a vă ajuta să luați deciziile de business adecvate.

Compare listings

Comparaţie