Real Estate Made Easy

Habitat Brokers preia vânzarea Autograph – Otopeni Villas

a Autograph - Otopeni Villas

Începând cu luna decembrie 2021, Habitat Brokers, agenție imobiliară specializată pe zona metropolitană de nord a Bucureștiului, și North Point, dezvoltator imobiliar aflat la al șaselea proiect rezidențial, demarează vânzările Autograph – Otopeni Villas. 

Amplasat într-o zonă nouă, sistematizată, a orașului Otopeni, cu acces rapid către polul de business din nordul Bucureștiului, ansamblul rezidențial Autograph – Otopeni Villas a fost conceput să ofere o calitate a vieții ridicată. 10 familii vor descoperi în Autograph modul ideal de a locui: într-o comunitate restrânsă, cu perimetru securizat, în vile cu arhitectură elegantă, modernă, compartimentate inteligent, finisate și dotate pentru confort superior.  Totul este completat de grădini proprii generoase, cu spații verzi amenajate profesionist. 

Proiectul rezidențial răspunde tendințelor curente pe segmentul mediu-superior și beneficiază de un bun raport preț-calitate.

North Point, dezvoltator imobiliar, creează de peste șase ani ansambluri rezidențiale care au ca fundație câteva principii de bază: calitatea lucrărilor și a finisajelor, arhitectură premium și sustenabilitate. Accentul este pus pe construirea de comunități care să interacționeze într-un mediu cu un stil de viață de înaltă calitate. Până în prezent, North Point a predat cinci proiecte de succes, toate situate în zona centrală și de nord a Bucureștiului.

Habitat Brokers a preluat vânzările ansamblului rezidențial Autograph – Otopeni Villas și astfel își consolidează poziția de lider în zona de nord a Bucurestiului, pe segmentul de vânzări de vile, cu peste 300 de unități în portofoliu.

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie